"פטריות שוק ממולאות גבינה ומטוגנות. הפטריות הגיעו רכות וטריות, פשוט נפלאות, והטיגון העדין רק עשה עמן חסד..." טלי סגל מגיעה למקום הכי תוסס ושמח במתחם השוק בכפר סבא - זואי, המציעה תפריט יווני-בלקני סוחף, מהמנה הראשונה ועד הקינוח, יד מקצועית ומיומנת והשקעה רבה בחומרי הגלם. יאסו, כבר אמרנו?
"נתחי עוף עם בטטה, כוסברה וקוקוס, שילוב מופלא של טעמים עשירים עם גוון אסייתי, מנה גדולה ומפנקת, מתקתקה עם חריפות עדינה, מרקם סמיך אבל לא כבד מדי. גם בקיץ הקדרה הזו עושה חשק להתחבק ולהירדם איתה..." אם נתחיל מהסוף להתחלה, אז במי קאסה הרצליה תמצאו את הקראק פאי - הקינוח הכי מפתיע שתאכלו, טלי סגל התמכרה אליו רגע אחרי שסיימה ארוחה מלאה בהפתעות קולינריות